Box

Sportcentrum Kotelna Slovany nabízí prostor s boxerským ringem a moderním vybavením pro kvalitní boxerské a kondiční tréninky. Tréninky klasického olympijského boxu probíhají pod vedením diplomovaných trenérů s bohatými závodními zkušenostmi. 

Trénink boxu kombinuje silový trénink a atletický trénink. Box je tak velmi dobrý pro zvýšení kondice, odreagování,  ale může být výborným pomocníkem při hubnutí. Boxování má značně pozitivní vliv na srdeční a cévní systém, stejně jako na další systémy organismu. Velmi pozitivně působí také na psychiku, po každém tréninku se vám do krevního řečiště dostane značné množství endorfinů a jiných takzvaných hormonů štěstí, které vám budou pomáhat bojovat proti stresu. 

Skupinové tréninky
Tréninky boxu ve skupině probíhají 4x týdně pod vedením diplomovaného trenéra. 
Box je určen pro všechny od věku zhruba dvanácti let (mladší cvičenci po domluvě s trenérem). Tréninky jsou vhodné jak pro úplného začátečníka, tak i pro pokročilé. 
Termíny skupinových tréninků boxu naleznete v rozvrhu. 

Individuální tréninky
Jedná se o předem domluvenou spolupráci mezi klientem a osobním trenérem, který vám po celou dobu tréninku dává maximální péči a dohled. Tímto se předchází  nesprávnému cvičení a snaží se uspokojit dané cíle, tak aby vaše postava a zdraví nebyla překážkou ve vašem životě. Tento trénink je vhodný pro začátečníky a klienty s určitými problémy, ale také pro ty, kteří chtějí své hranice posunout ještě o krok dále. Lekce je individuální, a proto je tréninkový plán pro každého klienta sestaven na míru.