MMA

Sportcentum Kotelna Slovany nabízí prostorný sál s vybavením pro MMA tréninky a tatamovou podlahou.  Tréninky MMA probíhají pod vedením diplomovaných trenérů s bohatými závodními zkušenostmi. 

MMA  je spojení různých bojových stylů. V současnosti MMA představuje nejkomplexnější souhrn bojových dovedností a stylů, které mají vést k co nejefektivnějšímu vedení útoku či obrany s ohledem na získání převahy nad protivníkem i svou vlastní „myslí“. 

Fyzicky jeden z nejnáročnější sportů na světě. Bojovníci musejí rozvíjet všechny složky fyzické i psychické kondice. Maximální sílu, dynamickou sílu, vytrvalost i odolnost. Bojovníci jsou připravování ve všech 3 úrovních boje – boj v postoji, boj na zemi i zápas (např.: Box, Muay Thai, judo, řecko-římský zápas či brazilské Jiu JItsu pro boj na zemi).

Skupinové tréninky
Tréninky MMA ve skupině probíhají 2x týdně pod vedením diplomovaného trenéra. 
MMA je určen pro všechny od věku zhruba dvanácti let (mladší cvičenci po domluvě s trenérem). Tréninky jsou vhodné jak pro úplného začátečníka, tak i pro pokročilé. 
Termíny skupinových tréninků MMA naleznete v rozvrhu. 

Individuální tréninky
Jedná se o předem domluvenou spolupráci mezi klientem a osobním trenérem, který vám po celou dobu tréninku dává maximální péči a dohled. Tímto se předchází  nesprávnému cvičení a snaží se uspokojit dané cíle, tak aby vaše postava a zdraví nebyla překážkou ve vašem životě. Tento trénink je vhodný pro začátečníky a klienty s určitými problémy, ale také pro ty, kteří chtějí své hranice posunout ještě o krok dále. Lekce je individuální, a proto je tréninkový plán pro každého klienta sestaven na míru.